newsletter

Masa Multitouch FTIR

TomTouch a cautat si alte metode de exploatare a suprafetelor multitouch. Astfel am produs noua masa multitouch baza pe tehnologia FTIR, pentru a oferi avantaje referitoare la dimensiuni, pozitionare si modalitati de interactiune. 

multitouch FTIR

 

Despre tehnologie

Multitouch inseamna capacitatea de a inregistra, citi si interpreta cel putin 3 atingeri simultane a unei suprafate touchscreen. Acest tip de tehnologie permite interpretarea simultana a unui numar nelimitat de atingeri pe aceeasi suprafata.

Prin tehnologia FTIR, suprafata acrilica este umpluta cu raze infrarosii de lumina datorita instalatiei de LED-uri de jur imprejurul acrilicului. Fasciculul de lumina este prins inauntrul acrilicului prin principiul reflexiei interne; atunci cand un obiect vine in contact cu suprafata acrilica, aceasta "frustreaza" lumina infrarosie, care este reflectata in jos spre a fi interpretata de catre camera IR, care face legatura cu software-ul specific. Un strat de cauciuc siliconic este folosit ca o "suprafata conforma" pentru a ajuta la imbunatatirea glisarii si sensibilitatii aparatului.

multitouch FTIR

Noua masa multitouch suporta sisteme de operare Windows si MacOSX si are in dotare caracteristici superioare de sunet si imagine, cu design customizabil la cerere. Mai multe detalii tehnice despre masa multitouch puteti vizualiza pe pagina personalizata