newsletter

Studii de caz

Infochiosc carduri Sport Arena

Context

Mai 2011, incepe cea de-a 7-a editie a campionatului Sport Arena Streetball din 2011. Conform traditiei, se organizeaza 5 turnee de basket 3 la 3 in aer liber, care vor avea loc din luna mai pana in luna septembrie. 

Provocarea

Necesitatea implementarii unei proceduri accesibile de inscriere in turneu, fara ca participantii sa fie obligati sa se prezinte fizic la terenurile din cadrul Politehnicii pentru validare sau sa confirme telefonic inscrierea.

TomTouch propune un proiect de simplificare a procesului de inscriere si de acces in timp real la informatiile despre campionatele in desfasurare.

Solutia

Proiectul oferit de TomTouch include o pagina web 3la3.ro, o aplicatie pentru tablete, un monitor pentru afisarea statisticilor campionatului si un infochiosc outdoor pentru crearea cardului de jucator Sport Arena Streetball 2011.

Site-ul 3la3.ro gazduieste informatii de interes pentru jucatorii Sport Arena: istoricul turneelor, arhiva poze si video, profilul echipelor si jucatorilor, precum si posibilitatea de a viziona meciul in desfasurare.

Aplicatia pentru tablete a fost special conceputa pentru arbitri, acestia putand introduce in sistem detalii despre meciurile curente, punctele, ratarile, faulturile.

Monitorul  a fost amplasat pe terenul de joc pentru afisarea in timp real a informatiilor referitoare la meciurile in desfasurare.

Infochioscul pentru outdoor a fost special conceput pentru eliberarea cardului de jucator Sport Arena Streetball. Infochioscul este dotat cu un scaner pentru validarea datelor actului de identitate al jucatorului in acord cu datele introduse in sistem, o camera video pentru poza si o imprimanta pentru eliberarea cardului de acces pe baza datelor introduse. 

Procesul de eliberare card se desfasoara in cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza: crearea unui cont de jucator pe site-ul www.3la3.ro, completarea formularului cu datele personale, activarea contului creat prin accesarea linkului unic trimis pe adresa de email introdusa in sistem; infochioscul TomTouch permite scanarea actul de identitate pentru validarea datelor din contul jucatorului, crearea pozei de profil, apoi, pe baza acestor informatii, elibereaza cardul de acces in campionatul Sport Arena Streetball 2011.