newsletter

Studii de caz

Totem indoor

Context

Sediul din Bucuresti al Societatii Companiilor Hoteliere Grand gaseste necesara instalarea unui sistem de signalistica digitala pentru semnalizare si informare publica in holurile sediului, pentru companiile partenere.

Provocarea

Implementarea unor sisteme de signalistica digitala ce permite distribuirea continutului informational pe mai multe infochioscuri in mod simultan.

Solutia

In luna iulie TomTouch a livrat 4 totemuri interactive de indoor si 4 licente ale software-ului de narrowcasting AdVision lantului hotelier Grand Hotels Bucuresti.

TomTouch Totem indoor este o solutie eleganta de signalistica digitala destinata spatiilor intens circulate in care este nevoie de afisarea informatiilor de interes public. Datorita ecranului sensibil la atingere de minim 40 inch diagonala, TomTouch Totem promite o buna vizibilitate si captarea atentiei.

AdVision este alternativa economica la marile softuri de narrowcasting internationale. Cu o interfata intuitiva, AdVision este usor de instalat si utilizat, permite incarcarea oricarui material si alocarea directa a spatiului pe ecran, poate fi administrat prin remote, are siguranta – nu se intrerupe, nu iese din aplicatie si ruleaza local, ceea ce scade semnificativ timpul de incarcare al materialelor si viteza de transfer este sporita.