newsletter

Interfete publice

Informatie

TomTouch deschide o cale de comunicare rapida si placuta pentru oricine, indiferent de varsta sau nivel de emancipare culturala. Ofera accesul la informatii din orice domeniu, oriunde sunt necesare. Utilizatorii solicita, in general prin interogari simple – atingeri de ecran, si primesc informatii referitoare la transporturi (gari, aeroporturi, metrou, linii de transport urban), activitati culturale (spectacole, muzee, expozitii), activitati sportive, divertisment (restaurante, baruri, cluburi), atractii turistice (hoteluri, zone si obiective de vizitat).

Facilitarea relatiei cetateanului cu institutiile publice

TomTouch scurteaza timpul necesar rezolvarii problemelor, iar primariile si consiliile judetene, de exemplu, au ocazia sa inlesnesca accesul contribuabilului la serviciile institutiilor, evaluand permanent feedback-ul primit. Cetatenii pot completa online cereri sau sesizari, pot obtine aprobari, pot plati taxe si impozite, evitand astfel deplasarea la sediile institutiilor, aglomeratia, pierderea timpului si rabdarii in trafic.

Publicitate, un nou suport media – ecranul interactiv

TomTouch aduce inovatia in media si publicitate prin oferirea ecranului interactiv, fiind si singurul producator in Romania, de altfel. Apar astfel proiecte pana de curand greu de imaginat – statii de autobuz interactive, publicitate digitala in statiile de metrou, totem-uri si panel-uri cu touch screen, pentru indoor sau outdoor. Aceasta noua forma de publicitate neconventionala este una performanta, caci ofera instrumente de masurare a rezultatelor ad-hoc, posibilitatea de a reactiona cel mai rapid la feedback-ul publicului, se adreseaza personal si, nu mai putin important, este extrem de spectaculoasa.

Tranzactii, comenzi, out-of-stock si rezervari

TomTouch taie costuri, elimina intermediarii nenecesari, depozitarea in exces si aduce intr-un singur loc prezentarea de produse, starea stocurilor si posibilitatea achizitiei. Retailerii au acum sansa de a pune la dispozitia clientilor o metoda simpla, intuitiva si interactiva de a cauta, compara, comanda fara a interactiona cu un vanzator, folosind un simplu terminal interactiv. Se pot face comenzi out-of-stock sau achizitiona direct, facand astfel ca o experienta comerciala in zone aglomerate, precum mall-uri, aeroporturi, centre de afaceri, hoteluri, statii de tranzit, sa fie una rapida si eficienta.

Orientare - turistica sau in interiorul institutiilor, centrelor de facilitati.

TomTouch propune solutii de signalistica interactiva, indoor si outdoor, ce rezolva chestiuni precum orientarea intr-o zona turistica sau in interiorul unor magazine mari, hoteluri, centre de afaceri, directionarea clientilor spre anumite produse si promotii, informarea si orientarea cetatenilor in institutiile publice sau fluxuri interactive de informatii utile si promotionale in mediul urban.

Aplicatii multimedia in design-ul interior

TomTouch inseamna ambient interactiv, inseamna mese cu touch screen in cafenele si restaurante, ce permit plasarea comenzii sau doar aplicatii de divertisment, inseamna standere interactive, suprafete si pereti interactivi in muzee, showroom-uri si expozitii, inseamna podele interactive si baruri cu touch screen in cluburi, inseamna comunicare intre utilizator si mediul inconjurator, insemna implicare. Un mediu interactiv este un mediu ce se reinventeaza tot timpul, un mediu ce e nou tot timpul.

interfete publice