newsletter

Studii de caz

Totem outdoor

Context

In perioada 2-8 mai Fundatia Artex a organizat un eveniment cultural in premiera in Romania – Muzeul Labirint amplasat in Piata Mare din Sibiu. Pasionatii de cultura obisnuiti cu expunerea clasica de muzeu, au avut parte de un vernisaj inedit, o expozitie tematica de 130 de panouri dispuse in forma de labirint pe o suprafata de 700 de metri patrati.

Provocarea

Fundatia Artex dorea ca Muzeul Labirint sa fie un proiect inedit, o experienta unica. TomTouch a propus o solutie care sa serveasa acestui scop. Infochioscurile TomTouch amplasate in cadrul expozitiei ofera posibilitatea de a experimenta un tur virtual al celor mai importante muzee din Sibiu - Brukenthal, Astra si Muzeul Bisericii Evanghelice si de a accesa informatia dintr-un singur punct informativ.

Solutia

TomTouch a furnizat doua infochioscuri cu ecrane de 110 cm diagonala, special concepute pentru outdoor. Tururile virtuale rulate pe totemurile interactive le permit vizitatorilor sa navigheze prin mai multe muzee, o experienta noua pentru pasionatii de arhitectura si cultura, in general. Vizitatorii acestui eveniment se vor „plimba” virtual prin incaperi, cu o simpla atingere a ecranului. TomTouch este prima companie din Romania care a implementat astfel de solutii interactive de outdoor.