newsletter

Software dedicat

AdVision

 

AdVision – solutie de narrowcasting

AdVision este un software de narrowcasting, destinat tuturor celor care administreaza continut pe o retea de monitoare. Fie ca este vorba de difuzare simultana pe mai multe ecrane a unui continut fix sau de operatiuni mai complexe precum segmentarea ecranului, programarea continutului diferentiat sau reluarea programului in cazul unei intreruperi, AdVision raspunde oricarui grad de complexitate.

AdVision suporta orice fel de continut si poate fi implementat pe terminale dual-screen si solutii de digital signage pentru navigare securizata, actiuni de gestionare a sistemului si continutului informational, monitorizare, vizualizare serii de ecrane.

Avantaje

Pret accesibil - AdVision este alternativa economica la marile softuri de narrowcasting internationale. Datorita costului scazut, softul devine rentabil chiar pentru o retea de 3 ecrane

Interfata intuitiva - Programarea continutului este acum mai simpla ca oricand

Siguranta - Nu se intrerupe, nu apar blue screen-uri, nu iese din aplicatie. Mai mult, daca intervine o pana de curent sau orice element neprevazut care opreste monitoarele si serverul, dupa remedierea problemei, aplicatia porneste dupa specificatile din calendar.

Ruleaza local - Deoarece ruleaza pe un server local, scade semnificativ timpul pentru incarcarea materialelor iar viteza de transfer este sporita.

 

descarca-brosura.jpg

ad vision