newsletter

Studii de caz

Basic

Context

Cu peste 79.000 de angajati, in peste 80 de tari, Schlumberger este una din primele companii din lume in extragerea de petrol. Campurile de exploatare sunt intinse pe toate continentele (inclusiv Antarctica), cat si pe mai mult de 30 de platforme petroliere.

Provocarea

Pentru coordonarea angajatilor din toate aceste locatii, Schlumberger a pus la dispozita acestora un portal intern complex in care se centralizau toate informatile de pe diversele campuri de extragere. Pentru aceasta, era nevoie de un infochiosc care sa poate fi montat in spatile comune, usor utilizat de catre angajati si suficient solid ca sa faca fata conditilor grele de munca de pe platformele petroliere.

Solutia

TomTouch a oferit modelul TomTouch Clasic – un infochiosc robust cu touchscreen si tastatura, brandat in culorile Schlumbereger. Mai mult de 62 de astfel de infochioscuri au fost livrate in pe toate continentele si functioneaza ca suport pentru intranet-ul companiei, pentru peste 40.000 de angajati. Datorita bunei colaborari intre cei doi, TomTouch a devenit unicul distribuitor de terminale interactive pentru Schlumberger Wordwide.

Infochiosc Basic Schlumberger
Infochiosc Basic Schlumberger
Infochiosc Basic
Infochiosc Basic

Infochiosc Basic