newsletter

Servicii

Servicii Suport

TomTouch considera ca cea mai importanta conditie pentru succesul unui proiect este ca acesta sa functioneze continuu, odata ce a fost instalat. Un proiect pierde din impactul si rezultatele sale daca sunt perioade lungi de nefunctionare, indiferent cat timp si cate resurse s-au alocat in prealabil gandirii, analizei, productiei si implementarii acestuia.

Chiar daca este si un considerent impus de normele de furnizare de garantie, TomTouch aloca o mare importanta conditiilor de raspuns tehnic la eventualele dumneavoastra solicitari, fie ca nivelul discutat este cel al calitatii persoanei ce va preia solicitarea, a rapiditatii in reactie, a calitatii raspunsului dat de catre un specialist, timpul eventual de interventie la locul proiectului sau vitezei de remediere. Mai mult decat atat, este evident si transparent faptul ca exista un interes comun al nostru si al dumneavoastra ca solicitarile sa fie putine si de o gravitate redusa, in consecinta, atat in procesul de productie, cat si in interventiile post-instalare, acordam o mare atentie felului in care solutia se valideaza ca fiind una functionala si fiabila.

Va rugam sa folositi cu mare incredere datele de contact afisate pe pagina de contact pentru orice intrebare sau solicitare de natura tehnica, sau sa completati formularul de mai jos.

Nume *
E-mail *
Subiect *
Mesaj
Cod de verificare.*Captcha Code
 
servicii suport infochioscuri