newsletter

Proiecte speciale interactive

TomTouch este furnizor de solutii, mai mult decat unul de produse.

Produsele se insira intr-o lista in continua dezvoltare: o data - terminale publice interactive pentru interior (indoor) sau exterior (outdoor), fie ca sunt infochioscuri, chioscuri tranzactionale sau alte solutii de payment, apoi totem-uri si panel-uri interactive pentru indoor sau outdoor sau alte suprafete interactive – mese, pereti, podele sau baruri, componente ale unui ambient interactiv, indoor, cat si elemente de design si arhitectura urbana.

Solutiile insa sunt mai greu de insirat, principala lor caracteristica fiind ca sunt customizabile. TomTouch este PRODUS IN ROMANIA, ceea ce inseamna cel mai scurt timp de livrare, cel mai mic pret si, mai mult de atat, proiecte unice care raspund cerintelor dintre cele mai variate.

Dimensiunea acestei particularitati, productie in Romania, este inimaginabila: specialisti in interfete publice interactive chiar aici, solutii de productie harware si software practic nenumarate, cercetare si inovatie in tehnologie, arii de aplicabilitate extinse sau dezvoltarea produselor dedicate client, conform unui eventual design unic.

Produsele TomTouch pentru indoor detin certificate ISO 9001 si 14001, si de conformitate SREN, iar cele pentru outdoor sunt certificate IP54 – fiind primele terminale din Romania certificate astfel.

proiecte speciale interactive