newsletter

Servicii

Dezvoltare aplicatii

TomTouch furnizeaza solutii software complete pentru o gama larga de aplicabilitate in piata. Punand in oglinda abordarea noastra in designul si proiectarea hardware, TomTouch furnizeaza o flexibilitate exceptionala a solutiilor in zona dezvoltarii de aplicatii. Rolurile cheie pe care TomTouch le poate asuma, in functie de abordarea preferata a clientului include:

Furnizarea unei solutii complete, la cheie:

TomTouch este responsabil pentru gestionarea oricarui / tuturor aspectelor legate de dezvoltarea de aplicatii software, inclusiv testarea de integrare cu echipamentul hardware, managementul general al proiectului, monitorizarea de la distanta si servicii de raportare.

Rol consultativ

Similar cu modul de desfasurare a proiectarii hardware-ului, dezvoltarea de aplicatii incepe cu o consultare in cadrul careia vom definii nevoile proiectului dumneavoastra, a obiectivelor si preferintelor.

Din aceasta, personalul TomTouch (project-manageri sau experti in dezvoltarea de produse) vor propune o solutie de dezvoltare a aplicatiilor pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra exacte.

AdVision – solutie de narrowcasting

Secure Browser – solutie de securizare a aplicatiilor

dezvoltare aplicatii infochioscuri