newsletter

Totemuri interactive TomTouch

In luna iulie TomTouch a livrat 4 totemuri interactive de indoor si 4 licente ale software-ului de narrowcasting AdVision Societatii Companiilor Hoteliere Grand Bucuresti.

TomTouch Totem este o solutie eleganta de signalistica digitala destinata spatiilor intens circulate in care este nevoie de afisarea informatiilor de interes public. Datorita ecranului sensibil la atingere de minim 40 inch diagonala, TomTouch Totem promite o buna vizibilitate si captarea atentiei.

Mai multe detalii despre acest tip de infochiosc puteti vizualiza la pagina specializata Chioscuri Standard.

AdVision este un soft de narrowcasting ce permite distribuirea continutului informational pe mai multe monitoare simultan, aplicatia fiind special conceputa pentru administrarea retelelor de signalistica digitala.

AdVision este alternativa economica la marile softuri de narrowcasting internationale. Cu o interfata intuitiva, AdVision este usor de instalat si utilizat, permite incarcarea oricarui material si alocarea directa a spatiului pe ecran, poate fi administrat prin remote, are siguranta – nu se intrerupe, nu iese din aplicatie si ruleaza local, ceea ce scade semnificativ timpul de incarcare al materialelor si viteza de transfer este sporita.

AdVision este format dintr-o componenta server si una client care comunica prin conexiune TCP/IP. Un server poate gestiona mai multi clienti individuali, iar clientul poate fi legat la mai multe ecrane simultan pe care ruleaza acelasi continut. Datorita acestei arhitecturi, este permisa gestionarea sistemului si a continutului informational folosind atat reteaua interna cat si internetul si suporta conexiunea prin internet a oricator terminale ce vor face parte din acelasi proiect.

Despre tipuri de software compatibile oricarui tip de chiosc interactiv puteti citi in sectiunea Software dedicat