newsletter

Sponsor Sport Arena

TomTouch simplifica procesul de inscriere la turneele de streetball si faciliteaza accesul in timp real la informatiile despre campionatele in desfasurare. 

In cadrul celei de-a 7-a editii Sport Arena proiectul realizat de TomTouch a implicat crearea paginii web 3la3.ro si a unei aplicatii pentru tablete, un monitor pentru afisarea statisticilor meciurilor si un terminal interactiv outdoor.

Procesul de creare card Sport Arena il puteti viziona aici.

Site-ul 3la3.ro gazduieste informatii de interes pentru jucatorii Sport Arena. Astfel, utilizatorii pot accesa istoricul turneelor, arhiva poze si video, pot viziona live meciul care este in desfasurare sau pot afla mai multe informatii referitoare la profilul unei echipe sau al unui jucator. 

Aplicatia pentru tablete a fost special conceputa pentru arbitri, acestia putand introduce in sistem detalii despre meciurile curente, punctele, ratarile, faulturile.

Monitorul  a fost amplasat pe terenul de joc pentru afisarea in timp real a informatiilor referitoare la meciurile in desfasurare.

Terminalul interactiv pentru outdoor a fost special conceput pentru eliberarea cardului de jucator SportArena Streetball. Totemul este dotat cu un scaner pentru validarea datelor actului de identitate al jucatorului in acord cu datele introduse in sistem, o camera video pentru poza si o imprimanta pentru eliberarea cardului de acces pe baza datelor introduse. 

       infochiosc sportarena                  totem interactiv sportarena

Conferinta de presa Sport Arena Streetball 2011 o puteti viziona aici.