newsletter

Secure Browser

Secure Browser – o necesitate in campaniile digitale publicitare

Campaniile publicitare digitale care permit libera interactiune a utilizatorilor pot favoriza coruperea aplicatiilor instalate, precum iesirea din aplicatie sau afisarea de materiale vizuale inadecvate.

De curand au fost semnalate in presa astfel de cazuri in campanii publicitare a caror aplicatii ofereau consumatorilor navigarea gratuita pe internet, libertate care a dus la afisarea unor materiale nepotrivite expunerii publice. 

Evitarea atacurilor informatice ale terminalelor interactive menite utilizarii publice poate fi facuta printr-o administrare simpla cu ajutorul software-ului Secure Browser.

Secure Browser poate fi instalat pe orice tip de infochiosc, asigurand aplicatiile instalate si nepermitand accesul la resursele computerului. Administrarea sistemului se face pe baza autentificarii cu user si parola, ultilizatorul neavand posibilitatea sa efectueze alte actiuni decat cele prestabilite de aplicatie. 

Sistemul permite setarea butoanelor vizibile utilizatorilor, customizarea functionalitatii butoanelor afisate pe ecran, activarea tastaturii onscreen. De asemenea pot fi configurate intervale de reintoarcere la pagina de home, restrictionarea accesului la anumite site-uri sau adrese, setarea zonei de afisaj publicitar.

In plus fata de avantajul securizarii, software-ul Secure Browser monitorizeaza continutul afisat, activitatea utilizatorilor, nivelul de incarcare a procesorului si nivelul de utilizare al memoriei terminalului.

Pentru mai multe detalii puteti vizita pagina dedicata, de unde puteti downloada brosura de prezentare.

                          secure browser