newsletter

Infochioscuri turistice TomTouch

Cel mai mare proiect de infochioscuri turistice cu ajutorul TomTouch

TomTouch a implementat reteaua speciala de infochioscuri pentru outdoor, in cadrul proiectului “International Network of Information Terminals Romania-Bulgaria”.

Proiectul, finantat din fonduri europene, avea drept obiectiv instalarea unei retele de 12 infochioscuri pentru informare turistica, gestionate din 2 centre de comanda , cu o aplicatie capabila sa redea materiale foto si video.

Solutia propusa de TomTouch a fost infochioscul Combi outdoor, un terminal interactiv puternic, special creat pentru a face fata mediului de amplasare. 

Combi outdoor are in constructia sa doua zone de interactiune: prima are in dotare un touchscreen de 42” si un ticker de semnalizare si cea de-a doua un touchscreen de 21”, camera web si tastatura. 

Aplicatia special conceputa pentru informare turistica, permite utilizatorilor sa acceseze informatii despre orase, istoricul lor si recomandari de hoteluri si restaurante, dar si accesarea unei arhive foto si video cu obiectivele turistice ale zonelor implicate in proiect.

Inaugurarea proiectului a avut loc in septembrie 2009 in prezenta primarului Constantei, Radu Mazare, iar in prezent continua sa serveasca publicului obiectivele stabilite, devenind cea mai mare baza de date din Romania ce ofera utilizatorilor informatii turistice despre orasele prinse in proiect. 

Pentru detalii despre specificatiile tehnice ale infochioscului puteti vizita pagina Combi Outdoor

                        infochiosc combi outdoor